Halvnorske Vafler

 

Disse halvnorske vafler er dejligt sprøde og velsmagende. Og min hund elsker resterne.....

Kategori: Bagværk

Tilberedelsestid: ca 15 minutter

Tilbehør: Smør, syltetøj eller hvad du nu har lyst til

Ingredienser - til 2-3 mennesker eller 5-6 børn


Dej (Alle tiderne er cirkamål)
:


Fremgangsmåde:

  1. Alt det tørre smides i en skål

  2. Æggene sorteres i hvider og blommer. Hviderne piskes

  3. Det våde - inkl blommer - hældes i det tørre under omrøring. Dejen skal være omrørbar, men tykkere end pandekagedej

  4. De stiftpiskede hvider vendes i

  5. Magarinen smeltes og røres i (Rør med hånden, ikke med maskine. Hvis der røres for meget, bliver dejen sej)

  6. Vaffeljernet varmes, smøres og underste del fyldes, inden det lukkes

  7. Bager 2-5 minutter

Og så må der smovses....

Med venlig hilsen
Jan E. Sørensen ©2008

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] [ tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]