Pasta

 

Spaghetti med smag efter Løjserens hoved

Kategori: Tilbehør til hovedretter

Tilberedelsestid: 15 minutter

Tilbehør: Hovedret. F.eks. kødsovs

Ingrid Jensen - til 1 person:

Fremgangsmåde:

Olien opmåles og hældes i bunden af en gryde, der er af nogenlunde tilpas størrelse til formålet, og der skrues op for blusset. Løget pilles og deles i nogle få stykker, der vippes i gryden. Det steges meget let. Det må IKKE brunes. Herefter tilsættes nok vand til at koge spaghettien i samt bouillonterningen. Vandet bringes i kog. Spaghettien væltes i og der skrues ned for blusset. Kogetid præcis 9-10 minutter. Prøvebid pastaen, der skal være al dente (med bid). Herefter hældes vandet fra, f.eks. ved brug af et dørslag. Der kan røres en klat smør i for at gøre den ekstra glat og fin.

Med venlig hilsen
©2008 Jan E. Sørensen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] [ Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]