Soyaristede mandler

 

Ristede mandler er vel kendte af de fleste. Ristningen frigiver og forstærker smagen og tilfører noget ekstra. Disse soyaristede mandler er let saltede og ret aromatiske. Herlige som snacks eller tilbehør til ris, nudler eller wokretter. Strø dem på den færdige mad inden servering eller server dem i små skåle ved bordet...

Kategori: Tilbehør

Tilberedelsestid: 25 minutter

Tilbehør: Kan spises alene, eller som tilbehør til pasta, ris- eller wokretter

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Smut mandlerne og læg dem på sugende papir. De kan eventuelt halveres, men mindre skal de heller ikke være

  2. Varm olien i bunden af en gryde eller wok til den ryger - altså olien

  3. Smid mandlerne i, men pas på, de kan sprutte (Ligesom visse kvinder)

  4. Rist dem under omrøring til de lige begynder at tage farve på begge sider. De må IKKE blive mørke

  5. Kast dem hurtigt over i soyaen, som derved næsten kommer til at koge. Evt. kan soyaen bringes i kog i forvejen. Rør jævnligt rundt i dem mens de køler af

  6. Når soyaen er kold, kan den hældes fra (Den kan godt benyttes igen eller hældes i maden)

  7. Lad mandlerne dryppe lidt af og smag.

Serveres i små skåle eller drysses direkte på maden. De skal ikke tilsættes før servering, da smagen går af dem hvis de ligger og sumper for længe i væsken.

Med venlig hilsen
©2010 Jan E. Sørensen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] [ Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]