Salsa

 

Salsa á la Løjseren er inspireret af den kendte Salsa, men helt hjemmekomponeret

Kategori: Tilbehør

Tilberedelsestid: 5 minutter

Tilbehør: Kød og grønt

Ingredienser

Fremgangsmåde:

  1. Hvidløgene pilles og skæres på tværs i nogle skiver

  2. Alt andet end avocado og creme fraichen mortes i en passende stor morter (Hedder det mortes eller myrtes i morteren?...)

  3. Kødet fra avocadoerne stødes i blandingen

  4. Creme fraichen blandes i

  5. Smages til med evt. mere salt, paprika eller citron. Bliv ikke forskrækket over at det smager lidt stærkt af hvidløg; det fortager sig hurtigt

  6. Står tildækket i køleskabet mindst 15 minutter

Spises som krydret, kold sauce til allemulige varme retter. Kød, grønt osv

Med venlig hilsen
©2008 Jan E. Sørensen


Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] [ Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]