Marinerede og røgede rejer

 

Kategori: Forret

Tilberedelsestid: Nogle timer i lagen plus et par minutter i grillen

Tilbehør: Løjserbrød

Ingredienser

Fremgangsmåde:

  1. Marinade laves af appelsinsaft fra de pressede appelsiner og alt andet end rejerne

  2. De optøede rejer kommes i en frysepose med marinaden. Liggetid et par timer i køleskab. (Frosne rejer skal ligge i lagen ved køkkentemperatur i et par timer)

  3. Fyr op under grillen, indirekte varme og godt med fut på. Indirekte varme.

  4. Tilsæt birketræ i små stykker.

  5. Når de udvikler en god røg, og naboerne er begyndt at klage, kan du lægge rejerne på etellerandet, der kan tåle mosten, og ind i grillen med dem.

  6. Låget på. Fuld undenluft, lukket for ovenuft

  7. Ryges ca 5 min. Kig til dem, de skal være røde, men ikke tørre.

  8. Og så er det bare at servere

 

Velbekomme
©2010 Jan E. Sørensen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] [ Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]