Rødvinsredning

God årgangsrødvin er selvfølgelig det eneste rigtige at servere. Men virkeligheden er nu engang ikke altid sådan. Økonomi og tilfældigheder kan gøre, at vi må nøjes med Nettos billigste bordvin... Men den er nu heller ikke så ringe endda, hvis den bliver peppet lidt op

Kategori: Vin

Tilberedelsestid: 2 minutter + 2 minutters luftetid eller noget

Tilbehør: En god steg og stearinlys

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

God rødvin skal åbnes et par timer før serveringen og stå i stuetemperatur til den serveres. Det skal dårlig rødvin også, men den skal nogle gange lige tunes lidt.....

Halvdårlig og dårlig rødvin kan ofte reddes, hvis den ikke ligefrem er blevet til eddike

Velbekomme
©2010 Jan E. Sørensen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] [ Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]