Roastbeef

 

WildWestTøsens ven, F, lærte os hvordan en roastbeef altid bliver præcis så rød indeni, som den skal være. Vi har fået lov at bringe opskriften her og sender vore varmeste hilsner til ham - og til det øvrige, danske folk .....

Kategori: Kød

Tilberedelsestid: 2*20 minutter

Tilbehør: Rødvn, kartofler, pommes frites, sovs, sauce eller andet, hvis den serveres varm,. Kold passer rugbrød, remoulade og ristede løg fint. Salt og peber efter behag.

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. En stor grydefuld vand bringes i kog - tilsæt evt, madkulør for at give en illusion af, at roastbeefen er stegt

  2. Tilsæt roastbeefen og lad det hele bulderkoge i 1.203 sekunder

  3. Tag kødet op, krydr det med salt og peber og rul det ind i staniol. Læg det under et håndklæde i 20 minutter

Sådannermanner. Nu kan kødet serveres varmt, eller lægges i køleskabet og slices til pålæg.

Med venlig hilsen
2008 Jan E. Sørensen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] [ Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]