Ostekiks

 

Ostekiks er nok ikke ligefrem slankemad, men hvis du har en sjat ost, der alligevel er blevet for tør, er det en udmærket anvendelse, og de er hurtige og nemme at lave

Kategori: Brød og bagværk

Tilberedelsestid: ca 30 minutter

Tilbehør: Smør, ost eller hvad du nu har lyst til

Ingredienser:


Fremgangsmåde:

  1. Ost og magarine rives på den grove side af rivejernet (Altså det rivejern, der er i køkkenskuffen...)

  2. Det hele blandes - brug hænderne - til det er fast og dejlignende (Det er ikke det samme som dej-ligt)

  3. Rulles tyndt ud på et melbefængt bord (Til firkantede kiks rulles det hele ud på bagepapir og der skæres imellem, f.eks. med en klejnerulle)

  4. Runde kiks stanses ud med et glas af passende størrelse. Kiksene over på bagepapiret, der ligger på bagepladen

  5. Overfladerne prikkes nogenlunde tæt med en gaffel

  6. I ovnen ved 222° i ca 12½ minut, til de er svagt gyldne

  7. Ud af ovnen og direkte på risten, så de kan tørre.

De smager bedst afkølede.

Velbekomme
©2008 Jan E. Sørensen


Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] [ Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]