Nudler i kokosfløde

Denne ret er udsævanlkig aromatisk og med sin let sødlige duft balancerer den en orientalsk krydret ret perfekt.

Kategori: Tilbehør

Tilberedelsestid: 15 minutter

Tilbehør: Wokmad

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Nudlerne kastes i kogende vand, gives et opkog og vandet hældes fra

  2. Text Box: Kokosmælk:
> 1 ds. kokosmælk åbnes (Må ikke rystes først).
> Det øverste, stive, kokosfedt fjernes (Det kan evt, bruges til wokken)
> Det nederste, tynde kokosmælk bruges til denne ret
Kokosmælken og soyaen hældes over, og det simrer for svag varme, til kokosen er blevet tyk

  3. Serveres som tilbehør, eller kan evt. krydres og spises, som den er

Velbekomme
©2010Jan E. Sørensen


Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] [ Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]