Marengs

Kategori: Søde sager

Tilberedelsestid: 15 minutter + 15 minutters bagetid

Tilbehør: Kager, kaffe, the osv.

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Alle ingredienserne hældes i en røreskål og piskes for fuld kraft ca 10+ minutter, til dejen er sej

  2. Ovnen tændes på 188°

  3. Dejen formes som toppe  - f.eks ved at sprøjte dem ud - på en velsmurt plade / bagepapir

  4. Sættes i ovnen på midterste rille i ca 12-15 minutter. Hold øje med dem, de skal så småt begynde at tage farve i toppen, men må ikke blive brune. Når de er færdige, skal de være seje, men ikke flydende, indeni og sprøde udenpå

  5. Tages ud af ovnen og køles af. De brænder lumsk, hvis man prøver at spise dem varme - - men det gør man! *G*

Velbekomme
©2010 Jan E. Sørensen


Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] [ Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]