Kategori: Hovedretter
Tilberedelsestid: 6 timer
Tilbehør: Grønt, kartofler
1-3 friskskudte måger - til nød ½ pelikan elller albatros
1 bundt gulerødder
1 bundt porrer
1 bundt løg
vand, salt og peber
Fremgangsmåde:
Pluk og rens fuglene
Rens grønstagerne og kom dem i vandet. Koges op og fuglene tilsættes
Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud
Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud
Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud
Koger 1-1½ timer, hvorefter vandet skiftes ud
Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud
Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud
Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud
Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud
Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud
Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud
Koger yderligere 2 timer, hvorefter det hele smides ud og der smuttes ud efter en pizza til aftensmad
Velbekomme
©2010 Jan E. Sørensen