Mågeragout

 

Kategori: Hovedretter

Tilberedelsestid: 6 timer

Tilbehør: Grønt, kartofler

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Pluk og rens fuglene

  2. Rens grønstagerne og kom dem i vandet. Koges op og fuglene tilsættes

  3. Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud

  4. Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud

  5. Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud

  6. Koger 1-1½ timer, hvorefter vandet skiftes ud

  7. Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud

  8. Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud

  9. Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud

  10. Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud

  11. Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud

  12. Koger 1-2 timer, hvorefter vandet skiftes ud

  13. Koger yderligere 2 timer, hvorefter det hele smides ud og der smuttes ud efter en pizza til aftensmad

Velbekomme
©2010 Jan E. Sørensen


Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] [ Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]