Løgsersuppe

En dejlig, varm suppe, der er hurtig at lave. Oplagt vintermad.

Kategori: Middag- eller mellemmåltid

Tilberedningstid: 20 minutter

Tilbehør: Øl

Ingredienser 4 portioner eller deromkring:

Fremgangsmåde:

  1. Løget pilles og skæres i stykker, Hvidløgsfeddene pilles. Det hele kommes i en gryde sammen med lidt madolie, salt og peber. Det svitses en smule, men må IKKE blive mørt. Herefter tilsættes bouillonterninger samt nok vand til at alle kan få en portion

  2. Koger i 15 minutter - mindst.

  3. Osten skæres i skiver og fordeles over brødskiverne. De skal dække brødet helt. Ovnen sættes på grill og brødet sættes ind til osten lige begynder at brune. Ikke mere.

  4. Suppen serveres i dybe tallerkner, ovenpå lægges en stegt ostemad

Og så må der hygges. Stearinlys og god stemning er tilbehør

Velbekomme
©2010 Jan E. Sørensen

 

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] [ Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]