Lammekølle i grillen

 

Kategori: Hovedret

Tilberedelsestid: nogle timer i grillen plus et kvarters forberedelse

Tilbehør: Løse ris, kartofler, løjserbrød eller andet. Råsyltede ribs (til nød gele)

Ingredienser

Fremgangsmåde:

  1. Marinade laves af appelsinsaft fra de pressede appelsiner og alt andet end køllerne

  2. De frosne eller rå lammekøller kommes i en frysepose med marinaden. Liggetid ½-1 døgn i køleskab

  3. Fyr op under grillen, indirekte varme og ikke for meget fut under. Brug stegetermometer den sidste times tid.

  4. De sidste 10 minutter kan du smide lidt birkegrene på kullene og derved give lidt ekstra røgsmag

  5. Og så er det bare at servere

 

Velbekomme
©2010 Jan E. Sørensen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] [ Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]