Kødsovs

 

Kategori: Tilbehør til hovedretter

Tilberedelsestid: 30 minutter

Tilbehør: Pasta - al slags pasta - undtagen tandpasta. Ketchup

Ingredienser - til 4 personer:

Fremgangsmåde:

  1. Løg og hvidløg renses og grovhakkes. Lægges i bunden af en gryde sammen med lidt olie.

  2. Spegepølsen grovhakkes og kommes i gryden

  3. Svitses let inden resten af ingredienserne (undtagen oregano) også væltes i og steges lidt indtil

  4. Lidt vand plævres på og det hele simrer under låg ca 20 minutter -1/3 time

  5. Champigon skæres i skiver og tilsættes et par minutter før kødet er færdigt. Hvis der bruges friske champignon, skal de steges kort og heftigt et minut eller to forinden og kan så bare blandes i sammen med oreganoen

  6. Oregano drysses over lige inden serveringen.

Serveres sammen med pasta og ketchup og drysses evt. med revet ost  (IKKE parmesanost, der har en markant duft af bræk).

Velbekomme
©2008-10 Jan E. Sørensen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] [ Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]