Klatpandekager

 

Kategori: mellemmåltid eller hovedret

Tilberedelsestid: 15 - 30 minutter

Tilbehør: Sukker. sirup, syltetøj, honning eller andet. Juleøl er ikke så ringe at drikke til....

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Alt, undtagen æggehviden, røres sammen

  2. Æggehviden piskes stiv og vendes i

  3. 1 cm magarine smeltes og røres forsigtigt i dejen

  4. Steges på panden (Stegepanden, selvfølgelig) ganske længe. Lad være med at spare på fedtstoffet; der går en del til. Panden skal ikke være alt for varm, for så når de at brænde på inden de er færdige

  5. Juleøllet drikkes af kokken mens der steges....

PS: Al det fedt og mælkeprodukterne giver en sund og naturlig halsbrand.....

Velbekomme
©2008-10 Jan E. Sørensen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] [ Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]