Karrysuppe

Kategori: Middagsretter

Tilberedelsestid: 15 minutter + ½ times kogetid

Tilbehør:Løjserbrød og smør kan anbefales

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Løg og hvidløg renses og skæres i stykker

  2. Fedtstoffet varmes. Karryen og løgene steges let, men de må ikke brunes

  3. Kartoflerne skrælles

  4. Vandet fra dåserne kommes i sammen med bouillonterningerne og kartoflerne, der rives eller hakkes meget fint

  5. Det hele koger, til kartoflerne er kogt helt ud. Evt. tilsættes en smule vand, men det skal være så lidt som muligt

  6. Mælk tilsættes og det hele koger lidt ind

  7. Serveres varmt, gerne med brød til.

Velbekomme
©2008-10 Jan E. Sørensen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] [ Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]