Kalkunkød har det med at blive tørt, smagløst og lidt kedeligt. Desværre, for det er fortrinligt, magert og mættende og smagen kan man næsten selv bestemme.
Kategori: Middagsretter
Tilberedelsestid: 15 minutter + ½ dag
Tilbehør: F.eks. kartofler, grøntsager, salater eller andet
Fremgangsmåde:
Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en
flaske whisky. Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.
Kalkunen belægges med spækstrimler, den snæres, saltes og pebres og overhældes
med lidt olivenolie.
Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et glas whisky og drik en skål til det
kommende gode resultat...........
Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen. Skænk to hurtige glas
whisky og drik igen til det kommende gode resultat.
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et ordentligt
pulver.
Skænk, yderligere tre glas whisky op og drik dem.
Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med
stajninngn. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.
Eftr ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å
vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ
............................................... att du hik brændr hånden på den
schkide åvvvn.
Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen
schtajer widre iæææn trææhææ tsimer
(schhirka - åp i ræwwwen mæ de!)
Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwwe
kaahhhallkunnn UD!. Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv nåkkkkngang å få
kræææet UD!
Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn og smid den påå
et faahhad.
PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen - åååopppogssccchtå.
Den gikscchku ikkk tihihihaihi schkuåsss pissslimajet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tag en lur.
Spis næste dag kalkunen kold med mayonaise og aspirin.
God fornøjelse med madlavningen! ------ og velbekomme!