Havregrynskager

 

Kategori: Kage

Tilberedelsestid: 10 min

Tilbehør: Kaffe, the eller cacao

Ingredienser

  1. 50 -100 gram gryn, 
  2. 85 gram sukker, 
  3. 60 gram mel, 
  4. 75 gram smør, 
  5. 2 spsk. lys sirup, 
  6. 2 spsk. fløde og 
  7. lidt vaniljesukker

Fremgangsmåde:

  1. smør, sirup og fløde varmes i en gryde og blandes med alt det tørre .... 
  2. sættes på bagepapir med GOD afstand ... de flyder meget ud. 
  3. Bages ved 200 grader i 5 minutter
  4. De skal køle helt af før man flytter dem ... ellers går de i stykker
 
man kan dyppe dem i chokolade smeltet over vandbad ... bliver de ikke ringere af

 

MCPigen

 

Velbekomme
MCPigen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] [ Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]