Fiskestegning

 

Ædelfisk, f.eks. ørred og laks, er en fed fisk, der har det med at blvie løs i kødet. Det har mange andre fisk det også med. Så hvis de skal forblive fine i smagen når de steges - på pande elelr i ovn - er her en opskrift

Kategori: Fisk, generelt

Tilberedelsestid: 8 minutter + 1 times trækketid

Tilbehør: Tjah

Ingredienser

Fremgangsmåde:

  1. Krydderurterne myrdes i en morter sammen med honningen

  2. Hvidvinseddiken hældes over og det trækker ½ times tid

  3. Resten blandes i

  4. Fisken gnides / pensles med marinaden, og trækker ½-1 time

  5. Så steges fisken ellers som du havde planlagt.

Fidusen er, at fisken nu forbliver meget mere fast og saftig.

PS: Det er bedre at stege  en fisk en anelse for lidt, end for meget.

Med velbekommelig  hilsen
©2008 Jan E. Sørensen


• Forside • Agurkesalat med hvidløg • Bacon • BodyTequila • Brie • Brød • Butterdejsruller eller Ostebrødre • Cacao • Chokolademousse • Coleslaw • Crepes Miannes • Dip • Dressing • Mormors salat • Fisk • Flæskesteg • Får i kål • Gin & Tonic • Gravet ørred • Gullasch • Havregrynskager • Hare grydestegt • Hvidløgsolie • Hønsesalat • Immunforsvar • Jokke • Kalkun i Whiskey • Kalkundeller • Karrysuppe • Kartoffel- porremos • Kartoffelsalat • Klatpandekager • Kødsovs • Kold rejesuppe • Kontakt • Kransekage • Krydderflutes • Kylling i karry • Lammekølle i grillen • Løgsersuppe • Løjsercreme • Løjservisdom • Løse ris • Marengs • Mænd og kvinder • Chokolademarengs • Marineret Kalkun • Marinerede og røgede rejer • Mågeragout • Mål og vægte • Nudler i kokosfløde • Ostekiks • Pasta • Pastinakmos • Ris1grød • Ris med rejer og grønt • Roastbeef • Rugbrød • Rugbrødskugler • Rævesovs • Rødvinsredning • Røget bacon • Røget filet • Rom & Cola • Romteddy • Salsa • Soyaristede mandler • Stegte ris • Sømsuppe • Spejlægsandwich • Stegetemperaturer • Støbejernsgrej • Surdej • tzatziki • 2matsuppe • Vafler • Vokabularium • Wokret m kylling • Webmaster •