Fantasias Mormors salat

 

Fantasia har sendt os denne

Kategori: Tilbehør - salatagtig

Tilberedelsestid:

Tilbehør:

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Pinjekernerne ristes på en tør pande. De skal være godt ristede men ikke sorte, så ryst panden ofte og bliv ved dem hele tiden. De hældes på en kold tallerken eller andet når de er færdige.
  2. Hovedsalaten skylles og plukkes i stykker. Endelig ikke for fint.
  3. Kaffefløde og sukker blandes - eddiken må ikke tilsættes før sukkeret er smeltet. Bemærk at eddiken ikke må tilsættes indtil lige før servering!
  4. Bland eddiken i fløden. Den skal naturligvis fordeles i fløden, men ligeså snart det er sket må der ikke røres mere i den. Hæld fløden ud over salaten og drys pinjekernerne på toppen.

Med venlig hilsen
©Fantasia

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] [ Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]