Coleslaw

 

Kategori: Grønt tilbehør

Tilberedelsestid: 10 min + evt trækketid

Tilbehør: Kød, f.eks.

Ingredienser

Fremgangsmåde:

  1. Kålhovedet renses og snittes meget, meget fint på begge led. Ikke hels så fint som revne gulerødder, men noget derhenad

  2. Gulerødderne sorteres, så der ikke kommer kaniner med. Bunken med rødderne vaskes, skrælles og rives groft

  3. Æblet skylles og rives sammen med rødderne

  4. Resten plævres sammen og rødder og kål rodes i. Det er vigtigt at det blandes grundigt så al smattet er tværet af på grøntsagerne, da det er med til at konservere dem.

Kan spises med det samme, men bliver endnu bedre ved at stå i køleren et par timer. Husk at holde øje med at kaninen ikke smutter med ind.

Velbekomme
©2008-10 Jan E. Sørensen

Forside ] Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] [ Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]