Agurkesalat med hvidløg

 

Kategori: Tilbehør

Tilberedelsestid: ca 5 minutter + et par dages trækketid

Tilbehør: Nej. Omvendt

Ingredienser

  1. Lagen blandes af de øvrige ingredienser bortset fra saltet. Smag det til.

  2. Man fanger en agurk eller 2

  3. Agurken vaskes og skrælles let. Skæres i tynde skiver, saltes og dræner af 10-15 minutter. f.eks i et dørslag eller på sugende papir.

  4. Hvidløget pilles og feddene deles i ca 5.

  5. Lagen hældes over eller omvendt og det trækker i køleskab et par døgn.

Med venlig hilsen
© 2008-10 Jan E. Sørensen
Agurkesalatterapeut

Forside ] [ Agurkesalat med hvidløg ] Bacon ] BodyTequila ] Brie ] Brød ] Butterdejsruller eller Ostebrødre ] Cacao ] Chokolademousse ] Coleslaw ] Crepes Miannes ] Dip ] Dressing ] Mormors salat ] Fisk ] Flæskesteg ] Får i kål ] Gin & Tonic ] Gravet ørred ] Gullasch ] Havregrynskager ] Hare grydestegt ] Hvidløgsolie ] Hønsesalat ] Immunforsvar ] Jokke ] Kalkun i Whiskey ] Kalkundeller ] Karrysuppe ] Kartoffel- porremos ] Kartoffelsalat ] Klatpandekager ] Kødsovs ] Kold rejesuppe ] Kontakt ] Kransekage ] Krydderflutes ] Kylling i karry ] Lammekølle i grillen ] Løgsersuppe ] Løjsercreme ] Løjservisdom ] Løse ris ] Marengs ] Mænd og kvinder ] Chokolademarengs ] Marineret Kalkun ] Marinerede og røgede rejer ] Mågeragout ] Mål og vægte ] Nudler i kokosfløde ] Ostekiks ] Pasta ] Pastinakmos ] Ris1grød ] Ris med rejer og grønt ] Roastbeef ] Rugbrød ] Rugbrødskugler ] Rævesovs ] Rødvinsredning ] Røget bacon ] Røget filet ] Rom & Cola ] Romteddy ] Salsa ] Soyaristede mandler ] Stegte ris ] Sømsuppe ] Spejlægsandwich ] Stegetemperaturer ] Støbejernsgrej ] Surdej ] tzatziki ] 2matsuppe ] Vafler ] Vokabularium ] Wokret m kylling ] Webmaster ]